Bedrägeriskydd Online

American Express - Amexblue

Amexblue är kortet för dig som lever här och nu. Kortet använder du i ditt dagliga liv, antingen du ska göra dina dagliga inköp, äta middag på stan eller tillbringa 6 månader i Thailand.

Bedrägeriskydd Online, Anpassar sig efter ditt liv.

 • Skyddar dig ute på nätet.
 • Lämna tillbaka en vara du köpt online.
 • Kolla hur mycket du har handlar för.
 • Handla det du vill. Betala en gång i månaden.
 •  

  American Express och du är aldrig utan pengar.

  Skulle skriva lite men fastnade för tv:n istället. Programmet Australian Border fångande min uppmärksamhet istället. Tulltjänstemännen, eller passkontrollörerna, stoppar turister och frågar hur mycket pengar de har på fickan. De får snällt lägga upp några dollarsedlar som sedan omsorgsfullt räknas ihop. De som har för lite pengar nekas inresa och få ta nästa flyg hem. Vad har detta med American Express att göra frågar säker vän av ordningen. När ser på detta program flyger min fantasi iväg. Tänk om jag kom till tullen i Australien och blev tvungen att lägga fram min resekassa, hur skulle de reagera om jag istället la fram American Express Green Card. Eller ännu bättre Gold Card. Skulle de släppa in mig? Eller skulle de hävda att jag inte har tillräckligt med pengar för semestern?

  Jag skulle få komma in i Australien. Självklart har jag ett BlueCard men försett den med reseförsäkring och resehjälp. Skulle tjänstemännen bråka med mig behöver jag bara ringa till American Express i Australien som hjälper mig med problemet. Med American Express är jag aldrig utan pengar eller utan resehjälp.

  American Express är ett själklart val för de flesta affärsresenärer. Och det är inte konstigt. American Express är mer än ett betalkort. Som många säkert känner till är de ett av världens största reseföretag. Befinner man sig ofta på resande fot behöver man service utöver det vanliga. American Express har byggt sin storhet på att alltid ge extra service och trygghet till resenärer.

  American Express Company

  American Express Company var från början ett värdetransportföretag. Redan i slutet av 1800-talet hade de kontor över större delen av världen. Resecheckar lyfte företaget till nya höjder sedan de introducerade detta 1891. Vad de inte själva kände till var att de skulle bli världens största reseföretag. Och det var ingen medveten strategi och målsättning. När första världskriget bröt ut fanns det många amerikanska turister i Europa. Charterplan fanns inte. Knappt att telefonen fanns i någon större utsträckning.

  Turisterna som hade strandat i Europa visste vad de skulle ta vägen när det blev krig. Det ända de kände till var att American Express hade kontor i Europa. Eftersom de reste med deras resecheckar vände de sig till kontoren i Europa. Bolaget kände sitt ansvar och fixade med pengar och nya färdvägar hem. Det blev grunden för att även omfatta resetjänster.

  Nästa gång du fundera att rese ut i världen, ha ett American Express kort i fickan. Du vet aldrig när du kan behöva lite extra hjälp.

  Mer information om betalkort finns på American Express - kreditkortguiden.se

   

  Smidigare vardag med Green Card

  Green Card är Kortet för dig med en aktiv livsstil. En perfekt kombination av ett betalkort för alla dina inköp och American Express service, förmåner och belöningar.

 • Green Card kan du använda till dina dagliga inköp.
 • Spärra samtliga av dina värdehandlingar med ett enda samtal.
 • Med Extrakort till en familjemedlem samlar du poäng snabbare.
 • 2.200 Servicekontor som hjälper dig över hela världen.
 •