Telefonbanken erbjuder mer personlig kontakt. Du kan ställa frågor om lånet och andra praktiska saker som har med lånet att göra.

Visserligen kan det vara smidigt att fylla i ansökan om lån och skicka den elektroniskt men ibland är det rätt skönt att prata med en person som kan rätta ut alla frågetecken som kan finnas i samband med att låna.

Tips. Om du hellre lånar per telefon kan det vara bra att öppna låneansökning och titta på frågorna. Lättare att följa med vid samtal med banken.

Om du vill ha personlig rådgivning om lån rekommenderar jag dessa telefonbanker.

Freedom Finance

Fördelen med Freedom Finance är att de den största låneförmedlare i Sverige. Deras erfarenhet är gedigen på området. De rekommenderar det som är bäst för dig. Då de inte själva lånar ut pengar kan du lita på att de ger dig fullständig och objektiv information.

Ring 0770 45 51 01

Ikano Bank

Den småländska banken har växt på kort tid till en av de större bankerna. Den snabba tillväxten hade varit omöjlig om de inte hade haft goda kunskaper och bra lån att erbjuda.

Ring 08 525 046 25

 

Telefonbanken är tillbaka.

Telefonbanken är ett begrepp som återkom ofta under 90-talet. Istället för att skicka in skriftliga ansökningar om lån kunde det skötas per telefon. När internet tog över försvann de flesta telefonbanker.

Telefonbanken har kommit tillbaka. Telefonbanken ger mer personlig information. De reder ut alla frågor. Även om internet är bra ger internet inte svar på alla frågor.